Vinduer og døre

Et bredt udvalg af vinduer og døre

Vinduer og døre kan gøre en hel del for dit hjems udseende. Derudover kan det også sikre dit hus et sundt indeklima samt spare dig penge på varmeregningen. Glarmester Esbjerg kan levere og montere dine nye vinduer og døre – både som udskiftning af nogle gamle eller montering i et nyt byggeri. Hvis du er erhvervsdrivende, så kan vi også levere professionelle facader til din butik eller virksomhed. Vores løsninger bliver altid skræddersyet efter kundens individuelle behov, så du kan få den butiksfacade, som giver dig det helt rigtige førstehåndsindtryk. Vores erfarne glarmester team står til rådighed, hvis du har brug for råd og vejledning.

Vi kan tilbyde en stort udvalg af modeller fra anderkendte og professionelle leverandører såsom Velux, Pilkington og Velfac. Med kvalitetsmaterialer fra nogle af de bedste producenter inden for markedet, kan vi garantere glarmester løsninger, som Glarmester Esbjerg med glæde sætter navn til. Skal du have ny glasdør i entreen, monteret grønne energiruder eller have lavet et stort vinduesparti? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder en bred vifte af døre og vinduer til dine facader. Som prikken over i’et tilbyder vi også gratis vinduestjek, så du kender dine døre og vinduers nuværende tilstand.

Modtag et uforpligtende
glarmester-tilbud

Glarmester Esbjerg - montering af vindue

Bredt udvalg af vinduer

Skal du have skiftet vinduer og ruder eller overvejer du det? Når der skal nye til, så er det værd at kigge på mulighederne. Vi giver gerne et gratis vinduestjek, så du får en professionel vurdering af dine vinduers tilstand, samt hvad den bedste løsning kan være. Hos Glarmester Esbjerg leverer og monterer vi et bredt udvalg af vinduestyper lige fra termovinduer og energivinduer til staldvinduer og forsatsvinduer. Hvis du bor i byen, kan vi anbefale forsatsvinduer, da de hjælper med at holde støjen ude. Hvis du ønsker godt naturligt lys, så kan vi anbefale ovenlysvinduer. De giver masser af dagslys i din bolig, hvis de placeres rigtigt.

Indendørs og udendørs glasdøre

Hos Glarmester Esbjerg leverer vi glasdøre til både indendørs og udendørs brug. Har du brug for en facadedør, brusedør eller terrassedør, så har vi løsningerne. En indendørs glasdør er ideel, hvis man vil separere to rum og samtidigt bibeholde åbenheden og lysindfaldet. Det kan både bruges i hjemmet eller på kontoret. Udover døre kan vi også levere glasvægge til brusevæggen på badeværelset eller til åbne kontorlandskaber. Glasdøre og -vægge åbner rummet op og giver rummet et tidsløst udtryk. End glasdør kan være i forskellige glastyper. Det kan være klart, matteret, farvet eller folieret glas. Det kan også være lydisoleret, hvilket især er praktisk i et kontormiljø. Vi specialfremstiller døre og sørger for de passer til dine mål og ønsker.

Glarmester Esbjerg - vindue dør
Glarmester Esbjerg - glaselementer

Termoruder og energiruder

En termorude er opbygget af mindst to lag glas, som har et isolerende lag mellem sig. Hvis man derudover tilføjer en belægning på den ene side, så bliver det til en energirude. Energiruder er en grøn løsning, men også en effektiv løsning, hvis du ønsker besparelser på varmeregningen. Derudover gør det også noget godt for indeklimaet. Hos Glarmester Esbjerg tilbyder vi et væld af energiruder, som passer til forskellige behov. Har du f.eks. en sydvendt stue med store vinduer, så kan det være fordelagtigt at overveje solafskærmede energiruder. På den måde undgår man misfarvninger af møbler samt skarp sol til gene for dig, der opholder dig i rummet. Er du i tvivl om, hvilke typer ruder du har brug for, guider Glarmester Esbjerg dig gennem processen, så vi finder den helt rigtige energirude til din bolig.

Modtag et uforpligtende
glarmester-tilbud