Udskiftning og montering

Udskiftning og montering af glas og ruder

Glarmester Esbjerg har kompetencer inden for alle typer basalt glarmesterarbejde. Derfor kan vi også assistere, hvis glas eller ruder skal udskiftes eller monteres. Hvis glaselementerne er skadede eller ældede, er det vigtigt at få det udskiftet for at undgå ødelæggelse på karme eller indramninger. Jo tidligere skaden bliver rettet, jo mindre er risikoen for større udgifter. Vi udskifter ruder, glaspartier, glasdøre osv., og vi kan helt sikkert hjælpe dig med dine glaselementer. Vi har en bred vifte af glas på lager i diverse standardmål. På den måde kan vi i de fleste tilfælde rykke ud med det samme og få løst problemet.

Hvis dit glarmesterarbejde kræver en skræddersyet løsning, så kan vi tilpasse og tilskære glas i de mål du ønsker. Derudover kan vi levere glas i mange farver og kvaliteter eksempelvis hærdet, folieret eller matteret, så du skal ikke tøve med at spørge om noget, hvis du har en god idé. Endvidere kan vi levere rådgivning gennem hele processen, så du får en løsning i topkvalitet, der matcher din personlige stil. Har du været ude for punkterede ruder eller anden glasskade, så kan vi også tage os af det – forsikringsskader inkluderet! Hvad end det er udskiftning af butiksruder, nyt glas i drivhuset eller udskiftning af terrassedøren, så kan Glarmester Esbjerg tage sig af det.

Modtag et uforpligtende
glarmester-tilbud

Glarmester Esbjerg - glaselementer

Miljørigtige og billige ruder

Kunne du godt tænke dig nogle ruder, som både er miljørigtige og sparer dig penge på varmeregningen? Så er termoruder måske svaret. Hos Glarmester Esbjerg kan vi tilbyde et bredt udvalg af energi- og termoruder. Termoruder er opbygget af minimum to lag glas, så der dannes et isolerende og tæt luftlag imellem. Hvis man derudover tilføjer en belægning på den ene rude, så sikrer man også, at der kommer mere energi ind i huset end der slipper ud. Dette kaldes en energirude. Man kan skræddersy sine termoruder med forskellige funktioner, så det passer til budget og behov. For eksempel kan man tilføje funktioner som støjdæmpning eller solafskærmning. Støjdæmning er ideel, hvis man bor tæt på en trafikeret vej eller oplever andre lydgener. Solafskærmning vælges oftest på vinduer men en sydvendt glasflade. Det kan beskytte inventar mod misfarvning fra solen, da det modvirker det stærke lys og de høje temperaturer fra direkte solindfald.

Glas til altan- eller terrassedør

En god terrasse eller altan er fast inventar i mange danske husstande. Terrassen er ofte i forbindelse med stuen, og derfor skal døren helst være af god kvalitet, så man undgår utæthed og indtrængen af vind. Hos Glarmester Esbjerg tilbyder vi anerkendte og kvalitetssikre mærker, der både er en fryd for øjet og funktionelle. Vi bruger produkter fra blandt andet Velfac, Velux og Pilkington, der leverer alt fra klassiske terrassedøre og altandøre til skydedøre. Derfor kan vi garantere, at vi kan levere et resultat, der passer dine funktionsmæssige behov, samt din boligs æstetiske udtryk. Udover altandøre, kan vi også montere glasværn til din altan. Mange altaner har enten aluminiumstremmer eller total afskærmning. Det stjæler alt for meget af den gode udsigt, derfor tilbyder vi glasværn som et moderne alternativ. Kontakt os gerne for at høre mere.

Glarmester Esbjerg - vindue dør
Glarmester Esbjerg - tilskæring af glas

Skræddersyet glarmesterarbejde

Udover alle de typiske opgaver som montering af vinduer, døre, drivhus etc., så klarer vi langt de fleste glasinstallationer som vores kunder kan ønske sig. Vi er ambitiøse og går gerne den ekstra mil for at kunden får det bedste individuelle resultat. Det kunne være arbejde inden for glasværn, glasfacader eller brandglas. Derudover kan vi lave forskelligt inventar i glas som eksempelvis bordplader, hylder, skabe, gelænder og montrer. Hvis det skal være ekstra stærkt glas, så kan vi tilbyde installation af sikkerhedsglas eller panserglas. Yderligere arbejder vi med spejle og spejlglas. Vi kan tilskære eller skræddersy spejle til vores kunder i præcis de ønskede former og mål. Vores medarbejdere er erfarne inden for glashåndværk, og de sørger for et æstetisk tiltalende resultat.

Modtag et uforpligtende
glarmester-tilbud